Get Well Soon


Arratisu Me Mua
USD 112.53

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 133.63

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 185.68

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 157.55

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Fitore
USD 112.53

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 185.68

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 185.68

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 133.63

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 202.56

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 185.68

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 112.53

Entuziaste

Trëndafila

Fisnikëri
USD 133.63

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 112.53

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Meritë
USD 133.63

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 185.68

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 185.68

Vdes për ty

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 112.53

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Hijeshi e Pjekur
USD 112.53

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 112.53

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 185.68

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 133.63

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 112.53

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 112.53

Delikate

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 185.68

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Top