Toronto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Toronto është një qytet plotë diversitet i cili krenohet me kopshtet e mëdhenjë të mbushur me shumë lloje të luleve gjatë gjithë vitit. Trëndafilat, karanfilat dhe margaritarët shihen duke lulëzuar në pranverë dhe verë, së bashku me gerberat. Orkidetë janë poashtu lule popullore dhe gjenden duke lulëzuar Brenda shtëpive së bashku me amarilat gjatë kohës së Krishtëlindjeve.
Entuziaste
USD 111.03

Entuziaste

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 155.45

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFO
Seksi
USD 173.49

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 111.03

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 183.20

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 155.45

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Pranim
USD 111.03

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Ego
USD 111.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFO
Falënderim
USD 183.20

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 111.03

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 183.20

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Krenare
USD 90.21

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFO