Vaughan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.13

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 181.72

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 89.48

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 154.19

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 110.13

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 110.13

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 110.13

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E hirshme
USD 110.13

E hirshme

Karafila , trëndafila

Bukuri madhështore
USD 110.13

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Krenare
USD 89.48

Krenare

12 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 110.13

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 110.13

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO