Vindsor Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 113.14

Entuziaste

Trëndafila

Pajtim
USD 186.69

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 186.69

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 186.69

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dëshirë
USD 186.69

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Përulësi
USD 113.14

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 158.40

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 186.69

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pranim
USD 113.14

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 186.69

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Bukuri Tekanjoze
USD 113.14

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 134.36

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO