Chat with us, powered by LiveChat

Saskatçevan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

   
Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

   
Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël