Saskatun Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 111.36

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 183.74

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Tërheqje
USD 183.74

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 111.36

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Puthje
USD 155.90

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 183.74

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Pranim
USD 111.36

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 111.36

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ashpërsi
USD 111.36

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 111.36

Përsosmëri

6 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 111.36

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Krenare
USD 90.48

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO