Chat with us, powered by LiveChat

Teritoret Veriperëndimore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

   
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila