Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Katar. Ne dërgojmë lule me dorë në Doha dhe 8 qytete, në Katar

Lulja kombëtare e Katarit (Qatar) është jargavani rozë i Qataf, i cili është zbuluar së fundmi dhe i cili tani dekoron shumë shtëpi në kryeqytetin Doha. Gjatë festivalit vjetor të Leshtah, fëmijët e vegjël të Katarit (Qatar) mësojnë mbi kulturën dhe trashëgiminë e tyre. Në një pjesë të këtij festivali fëmijët e vegjël mësojnë mbi jetën bimore të vendit. Në këtë ditë, çdo fëmijë fiton nga një lule mbi të cilën duhet të mësoj si të kujdeset si dhe ta identifikojë atë me trashëgimin e tyre kulturore. Festivale tjera të rëndësishme janë edhe Festivali Jubail, ku Katari së bashku me vendet fqinje Kuvaitin dhe Bahreinin zhvillojnë një festë dhjetë ditore. Qilimat e mëdhenj me lule si dhe skulpturat e mëdha me lule janë pjesë të kësaj ekspozite madhështore të cilat shfaqen për familjen mbretërore dhe vizitorëve. Populli i Katarit dëron me qef lule, ku ndër më të preferuarat janë trëndafilat shumëngjyrëshe. Çdo ngjyrë ka kuptim dhe është një nder i madh ti dërgosh dikujt lule. Së bashku me trëndafilat e njohur, hibiskusët dhe karanfilat janë të njohur. Orkidetë janë poashtu popullore ku edhe lulet ekzotike mund të gjenden në të gjithë vendin, përfshirë këtu edhe shumë tezga me lule në Doha. Orkidetë janë duke u bërë shumë popullorë, aqë sa disa kultivues lulesh janë përqëndruar vetëm në këto lule unike.

Buqeta të Popullarizuara në Katar


Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

   
Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

   
Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   


Ofertë Speciale: Jeta Është e Ëmbël

Informacion