Al Ghuvajriah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Al Ghuwayriyah mund të jetë një qytet i vogël por të cilit nuk i mungojnë lulet. Lulja qataf mund të gjendet pothuajse në çdo kopësht të qytetit. Pemët e shegës poashtu lulëzojnë në pranverë. Mund të gjenden edhe trëndafilat e shkretëtirës në ngjyrë të kuqe, të verdhe dhe rozë në këtë qytet të vogël.
E këndshme
USD 99.23

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Krenare
USD 99.23

Krenare

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 99.23

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 111.84

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Përsosmëri
USD 70.88

Përsosmëri

6 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 80.33

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 127.59

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Urime
USD 99.23

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 80.33

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 70.88

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 111.84

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Rehati
USD 111.84

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 99.23

Paç Fat

12 Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 70.88

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 70.88

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 111.84

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 70.88

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 111.84

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top