Al Jumajliah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Al Jumayliyah ndodhet në afërsi të kreqytetit Katar dhe kopshteve botanike. Misioni i këtyre kopshteve është të studiojnë dhe identifikojnë bimët në Kuran. Në kopshte mund të gjendet lulja e qataf së bashku me lulet e shegës. Drunjtë e fiqve janë një pamje e zakonshme në këto kopshte.

Melodioze
USD 86.95

Melodioze

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 62.11

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Elegante
USD 86.95

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 86.95

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Strehim
USD 100.75

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 62.11

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 62.11

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 62.11

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Joshje
USD 72.46

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 100.75

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 100.75

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Besnike
USD 86.95

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO