Al Kaur Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Al Khawr është i njohur për plazhet e tij dhe historinë. Ky qytet ka edhe një numër të madhë të kopshteve me lule. Disa nga lulet që gjende në këtë zonë janë edhe disa varietete të trëndafilave të importuar. Hibiskusët dhe lulja qataf janë një pamje e zakonshme në këtë qytet bregdetarë.
E këndshme
USD 99.07

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E re
USD 70.77

E re

Zambakë dhe trëndafila

Përjetësi
USD 99.07

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 70.77

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 70.77

Imagjinatë

12 Trëndafila

Krenare
USD 99.07

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 111.65

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 99.07

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 99.07

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.07

Urime

Trëndafila dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 111.65

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Rehati
USD 111.65

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 99.07

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 70.77

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Paç Fat
USD 99.07

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 111.65

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mirënjohje
USD 70.77

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 70.77

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top