Ar Rajan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ar Rayyan është një komunë e madhe e cila ndodhet në afërsi të Kopshteve Botanike Kuranore. Lulja e katafit është një pamje e zakonshme së bashku edhe me lulet e shegës.Dedikuar studimit të bimëve të cilat përmenden në Kuran poashtu mund të gjenden edhe pemët e fiqve.

Melodioze
USD 86.45

Melodioze

24 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 86.45

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Magjepsje
USD 61.75

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 72.05

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 86.45

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 72.05

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 111.16

Mahnitëse

Trëndafila

Fisnike
USD 61.75

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 86.45

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 61.75

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 86.45

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Fisnike
USD 61.75

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO