Doha Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Doha do të thotë “Pemë e Madhe” e që është e kreqyteti i Katarit. Në pjesën edukative të qytetit mund të gjende Kopshtet Botanike Kuranore. Këto kopshte i dedikohen sutdimit të bimëve të cilat janë të përmendura në Kuran, ku mund të gjendet edhe lulja e katafit mes luleve tjera.
E këndshme
USD 101.76

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Të Përkas Ty
USD 82.38

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 114.69

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 114.69

Vdes për ty

Trëndafila

Entuziaste
USD 72.69

Entuziaste

Trëndafila

Krenare
USD 101.76

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 82.38

Misterioze

12 Trëndafila

Urime
USD 101.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

Krenare
USD 101.76

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 101.76

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 101.76

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 72.69

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 114.69

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 72.69

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 114.69

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Respekt
USD 101.76

Respekt

24 Trëndafila

Fitore
USD 72.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Fyerje
USD 114.69

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top