Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kazakistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Astana dhe 22 qytete, në Kazakistan

Tulipanët janë gjithmonë popullor në Kazakistan (Kazakhstan), ndërsa zambaku është lulja jozyrtare. Këto dy lule janë ndër arredimet më të njohura të luleve në vend. Në kryeqytetin e sapoemruar Astana, 8 Marsi festohet si Dita Kombëtare e Gruas ku buqetat me tulipanë dhe trëndafila dhurohen zakonisht në të gjithë vendin. Mbi 110 lloje të ndryshme të zambakëve rriten nëpër fshatra, çka përbën edhe një nga arsyet se pse kjo lule konsiderohet si lulja kombëtare, jozyrtarisht. Në pranverë, luginat janë të mbushura me mijëra zambakë dhe tulipanë të cilët lulëzojnë të gjithë së bashku. Lule të tjera të njohura janë edhe zymbylat e irisi, por lulet kombëtare janë ato të cilat veçohen në të gjithë kopshtet e vendit. Lulet e mëdha allium si dhe lule shahu dallohen në mes të tulipanëve, tek përzihen edhe me karanfilat shumëngjyrësh e gerberat. Astana është edhe shtëpia e festivalit të sapoformuar të luleve, i cili jo vetëm që ekspozon arredime të bukura të luleve, por inkurajon edhe mbjelljen në grup të luleve kudo nëpër qytet. Asterat, manushaqet si dhe lulet mos më prek mbillen kudo në të gjitha rrugët e kryeqytetit. Një nga lulet më të njohura në Kazakistan (Kazakhstan) është edhe tulipani Shrenkii. I gjendur vetëm në stepa, ky tulipan mahnitës është një perlë e rrallë ndër adhuruesit e luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Kazakistan


Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

   
Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

   
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

   
Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   
Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Mendime Qiellore

Informacion