Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kazakistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Astana dhe 21 qytete, në Kazakistan

Tulipanët janë gjithmonë popullor në Kazakistan (Kazakhstan), ndërsa zambaku është lulja jozyrtare. Këto dy lule janë ndër arredimet më të njohura të luleve në vend. Në kryeqytetin e sapoemruar Astana, 8 Marsi festohet si Dita Kombëtare e Gruas ku buqetat me tulipanë dhe trëndafila dhurohen zakonisht në të gjithë vendin. Mbi 110 lloje të ndryshme të zambakëve rriten nëpër fshatra, çka përbën edhe një nga arsyet se pse kjo lule konsiderohet si lulja kombëtare, jozyrtarisht. Në pranverë, luginat janë të mbushura me mijëra zambakë dhe tulipanë të cilët lulëzojnë të gjithë së bashku. Lule të tjera të njohura janë edhe zymbylat e irisi, por lulet kombëtare janë ato të cilat veçohen në të gjithë kopshtet e vendit. Lulet e mëdha allium si dhe lule shahu dallohen në mes të tulipanëve, tek përzihen edhe me karanfilat shumëngjyrësh e gerberat. Astana është edhe shtëpia e festivalit të sapoformuar të luleve, i cili jo vetëm që ekspozon arredime të bukura të luleve, por inkurajon edhe mbjelljen në grup të luleve kudo nëpër qytet. Asterat, manushaqet si dhe lulet mos më prek mbillen kudo në të gjitha rrugët e kryeqytetit. Një nga lulet më të njohura në Kazakistan (Kazakhstan) është edhe tulipani Shrenkii. I gjendur vetëm në stepa, ky tulipan mahnitës është një perlë e rrallë ndër adhuruesit e luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Kazakistan


Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

    
Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

    
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

    
Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

    

Ofertë Speciale: Mendime Qiellore

Informacion