Almaty Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Almaty është qyteti më i madh i Kazakstanit. Ndodhet në një zonë malore e cila është ideale për rritjen e një numri të madhë të luleve vendase. Disa nga lulet që mund të gjenden duke lulëzuar në qytet përfshijnë disa lloje të margaritarëve. Zambakët shihen poashtu kudo. Gjatë festivalit vjetorë të luleve mund të shihen edhe shumë lloje të irisëve të egër.
Përqafime
USD 76.55

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 94.80

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 76.55

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 67.72

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Thellësisht e Dashuruar
USD 67.72

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Respekt
USD 94.80

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 67.72

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

E paharrueshme
USD 67.72

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Besnikëri
USD 94.80

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 94.80

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Imagjinatë
USD 67.72

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 76.55

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 106.58

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Magjepsje
USD 67.72

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

E shijshme
USD 94.80

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 106.58

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 67.72

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 106.58

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top