Astana Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i dytë më i madh i Kazakistanit është Astana. Ky qytet është shtëpia e të famshmes pemës Bayterek. Ky dru i njohur është i rrethuar me kopshte me lule. Lulekuqet dhe lulet e diellit janë një pamje e mahnitshme. Mund të gjenden edhe gjembat e larta të livandos aromatike. Lulet e kuqe, të verdha dhe të purpurta rregullohen në dizajne impresionuese.
Mashtrim
USD 66.54

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 66.54

Shpresë

Gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 119.77

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 104.72

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Gjithnjë besnike
USD 75.21

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Besnikëri
USD 93.15

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 66.54

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Seksi
USD 92.57

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 75.21

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 75.21

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përulësi
USD 66.54

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 104.72

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 66.54

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 93.15

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Serenatë
USD 104.72

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 104.72

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Rini
USD 66.54

Rini

Trëndafila dhe karafila

Përjetësi
USD 93.15

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top