Karagandy Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Karagandy e ka marr emrin në bazë të shkurreve të karaganës të cilat lulëzojnë në tufa të vogla lulesh. Lule të verdha, të bardha dhe rozë janë të zakonshme në këto shkurre. Irisët dhe margaritarët shpesh mbillen nëpër kopshte dhe lulëzojnë në pranverë. Zambakët poashtu janë popullore ndër banorë. Mund të gjenden edhe lloje të ndryshme të trëndafilave.
Dashuri e Pastër
USD 150.29

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Luks
USD 83.50

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 116.89

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 83.50

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Përqafime
USD 92.21

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 83.50

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 94.39

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 83.50

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Joshje
USD 92.21

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 83.50

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E shijshme
USD 116.89

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 128.51

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 83.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 83.50

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 128.51

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 94.39

Krenare

12 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 83.50

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 128.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Karagandy. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Karagandy kohët e fundit : -