Shymkent Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shymkent ishte një qytet i vjetër tregtarë i cili sot është shëndrruar në një metropol të vërtetë. Poashtu është edhe shtëpia e disa varieteteve të luleve lulëzuese. Disa nga lulet që vizitorët mund të shikojnë janë margaritarët e bardhë dhe të verdhë. Zambakët lulëzojnë gjatë verës, së bashku me trëndafilat. Irisët poashtu janë popullorë gjatë periudhës së pranverës.
Respekt
USD 112.56

Respekt

24 Trëndafila

Qejf
USD 123.75

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 112.56

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 112.56

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 144.73

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Hutim
USD 123.75

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 80.40

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 123.75

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E shijshme
USD 112.56

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 80.40

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 80.40

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 80.40

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 90.89

Krenare

12 Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 80.40

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 80.40

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 88.79

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Buzëqeshëse
USD 80.40

Buzëqeshëse

Trëndafila

Joshëse
USD 80.40

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top