Taraz Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Taraz është një ndër qytetet më të vjetra të Kazakistanit. Ky qytet antik me mbi 2000 vjet është shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Një shumëllojshmëri e trëndafilave lulëzojnë në kopshte. Tulipanët e mbushin qytetin me ngjyrën e tyre në pranverë. Zambakët, gjembaçët dhe irisët poashtu mbillen në Taraz.
Bukuri Shpirtërore
USD 126.94

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 126.94

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E paharrueshme
USD 82.48

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 126.94

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E ëmbël
USD 82.48

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Kujdesi Amënor
USD 115.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 115.47

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 91.08

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Krenare
USD 93.24

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 115.47

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 126.94

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Martesë e Lumtur
USD 126.94

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 82.48

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 82.48

Kthjelltësi

8 trëndafila

Krenare
USD 93.24

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 82.48

Buzëqeshëse

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 82.48

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Përulësi
USD 82.48

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top