Çillan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 95.25

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.58

Origjinale

12 Zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 73.27

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 73.27

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 131.88

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Misterioze
USD 95.25

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 73.27

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fitore
USD 73.27

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 95.25

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 73.27

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 73.27

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 73.27

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO