Antofagasta Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Antofagasta është një qytet port që është i mbushur me profum erëmirë të lulemustaqeve dhe jaseminëve në verë. Karanfilat e vegjël dhe margaritarët shpesh gjenden duke u rritur nëpër vazo të bukura dhe në kopshtet e vegjël të kuzhinave, së bashku me disa specie hibride të trëndafilave ngjitës. Edhe pse mini karanfilat janë ndër më të zakonshmit, vizitorët mund të gjejnë gjithashtu edhe karanfilat me madhësi normale teksa lulëzojnë kudo në qytet.
Më Duaj Më Tepër
USD 75.00

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Seksi
USD 103.13

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 117.50

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 105.00

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 117.50

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 75.00

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 117.50

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Urime
USD 105.00

Urime

Trëndafila dhe orkide

E paharrueshme
USD 75.00

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 75.00

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 84.38

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 75.00

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 84.38

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 105.00

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Thashethemëse
USD 135.00

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 117.50

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Kotësi
USD 105.00

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fitore
USD 75.00

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top