Arika Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 100.36

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Unitet
USD 93.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 100.36

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 93.19

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Fisnike
USD 71.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Elegante
USD 71.69

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Shije e Mirë
USD 129.04

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përjetësi
USD 100.36

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 71.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.69

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 71.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO