Ikjukjue Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 95.29

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Serenatë
USD 131.93

Serenatë

Orkid

Mashtrim
USD 73.30

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 102.62

Origjinale

12 Zambakë

Delikate
USD 73.30

Delikate

12 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 131.93

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 73.30

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Qëndrueshmëri
USD 95.29

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Origjinale
USD 102.62

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.29

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Frymëzim
USD 131.93

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.30

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO