Kalama Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.19

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 131.81

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Unitet
USD 95.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 102.52

Origjinale

12 Zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 95.19

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 102.52

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 73.23

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 102.52

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Jetë e Lumtur
USD 95.19

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 131.81

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.23

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO