Kokuimbo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 73.18

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 73.18

Delikate

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 131.73

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 95.14

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 73.18

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Origjinale
USD 102.46

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 73.18

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 73.18

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Admirim i Fshehtë
USD 131.73

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Forcë
USD 95.14

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 73.18

Buzëqeshëse

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 95.14

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO