Konsepshen Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 94.98

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.29

Origjinale

12 Zambakë

Shëndet i Mirë
USD 94.98

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Delikate
USD 73.06

Delikate

12 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 73.06

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bukuri Pa Ndjenja
USD 94.98

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 94.98

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Ashpërsi
USD 73.06

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.06

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 73.06

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 73.06

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 73.06

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO