Kopiapo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pritshmëri
USD 71.90

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 93.47

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 100.66

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 129.42

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 129.42

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

E butë
USD 100.66

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 129.42

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 93.47

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Respekt
USD 100.66

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.47

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Lavdi
USD 71.90

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.90

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO