Kuilpue Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 94.83

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.13

Origjinale

12 Zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 131.31

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 72.95

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Vetmi
USD 102.13

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Nënshtrim
USD 131.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 102.13

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 94.83

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.95

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 72.95

Delikate

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.31

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 72.95

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO