Kurico Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 93.45

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 100.64

Origjinale

12 Zambakë

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 129.39

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.45

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

E shijshme
USD 100.64

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 71.89

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E re
USD 71.89

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.89

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.89

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 71.89

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 71.89

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Shpresë
USD 71.89

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO