La Pintana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Për Natyrën
USD 100.61

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 93.42

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi
USD 71.86

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 100.61

Origjinale

12 Zambakë

Pranim
USD 71.86

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 93.42

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 71.86

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.86

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.86

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 71.86

Pranim Dashurie

Trëndafila

Unitet
USD 93.42

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 71.86

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO