La Serena Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 95.06

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 131.61

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Paqe
USD 73.12

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Festim
USD 131.61

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 131.61

Nënshtrim

24 Trëndafila

Unitet
USD 95.06

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 95.06

Misterioze

12 Trëndafila

Origjinale
USD 102.37

Origjinale

12 Zambakë

Mbrojtje
USD 95.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
E butë
USD 102.37

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Elegante
USD 73.12

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 131.61

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO