Los Angjeles Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jetë e Lumtur
USD 95.26

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Unitet
USD 95.26

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.59

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 131.90

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Virtyt
USD 73.28

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Madhështore
USD 131.90

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.26

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.28

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 73.28

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 73.28

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 73.28

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bukuri Pa Ndjenja
USD 95.26

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO