Osorno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Tekanjoze
USD 72.58

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.64

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Unitet
USD 94.35

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 101.61

Origjinale

12 Zambakë

Shije e Mirë
USD 130.64

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 94.35

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 130.64

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Kënaqësi
USD 130.64

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Bashkim
USD 101.61

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 72.58

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 72.58

Delikate

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 72.58

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO