...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përqafime
USD 95.17

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 95.17

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.49

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 73.20

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 73.20

Delikate

12 Trëndafila

Elegancë
USD 73.20

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 73.20

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 95.17

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.20

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 73.20

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 73.20

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 73.20

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO