Puente Alto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nëse vizitorët duan të shohin zambakët në formë ylli qyteti i Puente Alto është vendi i duhur. Jo vetëm që janë zambakët rozë dhe të bardhë një pamje e zakonshme, por edhe rodendronët dhe margaritarët e pikturuar. Trëndafilat janë gjithmonë popullorë ndër banorët vendas, së bashku me lulediellin e madh e të verdhë gjatë mujave të verës.
Besnikëri
USD 104.76

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 134.70

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Virtyt
USD 74.83

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 74.83

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 74.83

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 84.18

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 117.24

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Guximtare
USD 117.24

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 117.24

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 84.18

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 104.76

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Seksi
USD 102.89

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 134.70

Mahnitëse

Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 117.24

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 74.83

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 104.76

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 117.24

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Fitore
USD 74.83

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top