Puerto Mont Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje
USD 94.72

Joshje

12 Trëndafila

Unitet
USD 94.72

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 102.01

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 102.01

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.86

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 131.16

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Seksi
USD 138.44

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.72

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 94.72

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.86

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 131.16

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.86

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO