Rankagua Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 93.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pritshmëri
USD 71.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 100.36

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 129.04

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 93.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Melodioze
USD 100.36

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 71.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.69

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 71.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 71.69

Paç Fat

12 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 71.69

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

E këndshme
USD 100.36

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO