San Bernardo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kthjelltësi
USD 71.84

Kthjelltësi

8 trëndafila

Pritshmëri
USD 71.84

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 93.39

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 93.39

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Pajtim
USD 129.30

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Origjinale
USD 100.57

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 93.39

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 71.84

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Hutim
USD 129.30

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 129.30

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pranim
USD 71.84

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 93.39

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO