Santiago de Kili Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Santiago është shtëpia e disa bimë dhe luleve vendase dhe të importuara, përfshirë këtu edhe disa orkide delikate apo zambakë uji. Panjat japoneze si dantellë i jep një ngjyrë të ndritshme rrugëve të qytetit, dhe është e vështirë të mos vihen re fuhsciat vibrante kur këto bimë janë në lulëzim. Impatientët dhe geraniumë shihen kudo në kopshtet e qytetit, dhe këto lule të bukura mund të gjenden gjithashtu nëpër vazo në rrugica dhe dyer.
Origjinale
USD 95.71

Origjinale

12 Zambakë

Pajtim
USD 123.06

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 68.37

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 68.37

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 123.06

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përulësi
USD 68.37

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 123.06

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 68.37

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Paç Fat
USD 68.37

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 68.37

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 68.37

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E re
USD 68.37

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 68.37

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 123.06

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Luks
USD 68.37

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 95.71

Melodioze

24 Trëndafila

Origjinale
USD 95.71

Origjinale

12 Zambakë

Jetë e Lumtur
USD 88.88

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Santiago de Kili. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Santiago de Kili kohët e fundit : -