Talkahuano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fyerje
USD 129.04

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Delikate
USD 71.69

Delikate

12 Trëndafila

Unitet
USD 93.19

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 71.69

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 71.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Origjinale
USD 100.36

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 129.04

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 71.69

Buzëqeshëse

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 100.36

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.19

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Delikate
USD 71.69

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO