Temuko Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 94.26

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 72.51

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Unitet
USD 94.26

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 101.51

Origjinale

12 Zambakë

Joshje
USD 94.26

Joshje

12 Trëndafila

Luks
USD 72.51

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 130.52

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 94.26

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 72.51

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 72.51

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 94.26

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Delikate
USD 72.51

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO