Valdivia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 95.87

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Origjinale
USD 103.24

Origjinale

12 Zambakë

Melodioze
USD 103.24

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 103.24

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Urime
USD 103.24

Urime

Trëndafila dhe orkide

Modesti
USD 73.74

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.87

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 73.74

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.74

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 73.74

Delikate

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 73.74

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 73.74

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO