Valparaiso Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Valparaiso është një qytet i gjallë i cili bëhet edhe më i gjallë kur lulet janë në lulëzim. Edhe pse palmat janë të bollshme, lulet janë ato që veçohen e këtu përfshihen trëndafilat, zambakët dhe orkidetë ekzotike. Helikoniat dhe zogjtë e parajsës janë një pamje e zakonshme në këtë qytet aktiv.
Origjinale
USD 98.03

Origjinale

12 Zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 126.04

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 70.02

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 70.02

Buzëqeshëse

Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 70.02

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 126.04

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 126.04

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Frymëzim
USD 126.04

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 98.03

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 70.02

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Paç Fat
USD 70.02

Paç Fat

12 Trëndafila

Fyerje
USD 126.04

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 70.02

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Fisnike
USD 70.02

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 70.02

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 70.02

Përsosmëri

6 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 70.02

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 126.04

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Valparaiso. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Valparaiso kohët e fundit : -