Vina del Mar Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Vina del Mar është krenar për kopshtet e bukura që janë shtëpia e një shumëllojshmërie të luleve vendase dhe të importuara. Zambakët aromatik janë një pamje e zakonshme në pranverë dhe gjatë muajve të verës, së bashku me trëndafilat e egër dhe ata të kultivuar. Helikoniat dhe madje edhe tulipanët gjithashtu mund të gjenden në kopshtet e qytetit, së bashku me llojet e tjera të bulëzave në lulëzim.
Origjinale
USD 93.80

Origjinale

12 Zambakë

Buzëqeshëse
USD 67.00

Buzëqeshëse

Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 67.00

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 120.59

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Frymëzim
USD 120.59

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 93.80

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 67.00

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 67.00

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Paç Fat
USD 67.00

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 67.00

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Misterioze
USD 87.10

Misterioze

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 120.59

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Luks
USD 67.00

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Gazmore
USD 67.00

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 67.00

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 67.00

Paç Fat

12 Trëndafila

Elegancë
USD 67.00

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 120.59

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top