Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kinë. Ne dërgojmë lule me dorë në Peking dhe 389 qytete, në Kinë

Në muajin Maj, kur qelin lulet, peisazhi në Kinë merr një pamje të mahnitshme. Në Kinë pranvera fillon me daljen në sipërfaqe të qindra luleve, duke përfshirë edhe lulekuqet orientale. Kinezët vlerësojnë shumë kuantitetin, dhe kjo gjë reflektohet edhe në aranzhimin e luleve. Numri i luleve në një tufë mund të nënkuptojë propozim martese apo edhe kërkim falje. Gjatë muajve të pranverës, qyteti i Shangait organizon festivalin ndërkombëtar të luleve ku, jo vetëm orkidetë e bukura kineze ofrohen për shitje, por edhe shume specje tjera të rralla nga vendet tjera zënë vend aty. Gjatë kësaj feste vizitorët kanë mundësinë të mësojnë për rolin që luajnë lulet në kulturën kineze. Në qytetin kinez, Beijing, lulet shumë shpesh dhurohen dhe vendosen për nder të martirëve dhe heronjëve kombëtar. Gjatë Vitit të Ri Kinez, lulet dhe dhuratat shkëmbehen për të treguar mikëpritjen e miqëve dhe për të uruar harmoni për vitin që vie.

Buqeta të Popullarizuara në Kinë

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

    
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

    
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    

Ofertë Speciale: Puthje

Doni të shpreheni, apo të kërkoni falje? Nuk ka zgjidhje më të mirë se një grumbull i mrekullueshëm i trëndafilave të kuq. Gjest perfekt për ti treguar asaj se sa shumë e doni. Me këtë buqetë është poashtu një mënyrë e mirë për ti thënë ‘Më Fal’. Asnjë femër nuk do mund ta mbante hidhërimin kur ti vëren këta 24 trëndafilat e freskët të sapoçelur. E bardha e frymarrjes së bebes (gipsofili) i shton një sharm dhe çiltërsi kësaj tufe tërheqëse. Dërgesa është e lehtë dhe e lirë në Nançong (南充市)   Peking (北京)   Shangai (上海市)   Taian (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Vazoja poashtu përfshihet në këtë kombinim.
Informacion