Nançong Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nanchong është një qytet kulturor dhe historik që është edhe shtëpia e disa llojeve të hardhive aromatike. Lulemustaqet dhe hardhitë e jaseminit janë të zakonshëm, së bashku me bouganviljet me gjëmba. Zambakët dhe margaritarët poashtu shihen kudo në qytet, së bashku me disa lloje të orkideve ekzotike. Krizantemat e verdha janë një lule tjetër e zakonshme, posaçërisht rreth tempujve publik.
Bukuri Shpirtërore
USD 95.21

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Vdes për ty
USD 95.21

Vdes për ty

Trëndafila

Madhështore
USD 95.21

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 95.21

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Flirtim
USD 58.51

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Ego
USD 58.51

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 68.48

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E shijshme
USD 81.92

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Joshëse
USD 58.51

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 58.51

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Virtyt
USD 58.51

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 68.48

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 68.48

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E dhimbsur
USD 58.51

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 81.92

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 68.48

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja
USD 68.48

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri e Pastër
USD 105.32

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top