Peking Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Banorët e Pekinit janë krenarë për trëndafilat dhe bozhuret e tyre që i kultivojnë në kopshte dhe vizitorët udhëtojnë nga e gjithë bota kur kët lule janë duke lulëzuar. Ka mbi 300 varietete të orkideve në këtë qytet, përfshirë këtu edhe disa specie jashtzakonisht të rralla. Vizitorët mund të kënaqen me zambakët aromatik, së bashku me tulipanët e bukur dhe zogjt e ndritshëm me ngjyra të parajsës.

Admirim i Fshehtë
USD 99.39

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mendime Qiellore
USD 99.39

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 85.51

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 61.08

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Ashpërsi
USD 61.08

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Luks
USD 61.08

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 61.08

Paç Fat

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 85.51

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Falënderim
USD 99.39

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 61.08

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 71.49

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 99.39

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO