Shangai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shanghai është një qytet modern ende i dashuruar me të njëjtat lule që kanë qenë në rritje në rajon për mijëra vjet. Zambakët, orkidetë dhe jaseminët ngjitës e mbushin ajrin e qytetit me parfum kur këto lule lulëzojnë, dhe me raste lotuset mund të gjenden në liqejt e zonës dhe pellgjet.
Dashuri Besuese
USD 93.96

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Arratisu Me Mua
USD 57.74

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 57.74

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 57.74

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Magjepsje
USD 57.74

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Festim
USD 93.96

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 93.96

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 57.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Moderne
USD 57.74

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 57.74

Pranim Dashurie

Trëndafila

Falënderim
USD 93.96

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Të Dua Ende
USD 57.74

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 80.84

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 67.58

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 80.84

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 57.74

Shpresë

Gerbera

Serenatë
USD 93.96

Serenatë

Orkid

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 67.58

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top