Taian Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tai’an mund të jetë i njohur për fushat me oriz, por ky qytet është edhe shtëpia e disa lloje lulesh. Krizantemat e verdha, karanfilat dhe margaritarët janë një pamje e zakonshme në pranverë, së bashku me trëndafilat kultivues. Është e vështirë të mos dallohen orkidetë të cilat mund të gjenden duke u rritur në kopshte dhe vazo, së bashku me lulet e lotuseve të cilat shpesh shihen duke pluskuar në pellgjet private.
E këndshme
USD 80.41

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Fitore
USD 57.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Përsosmëri
USD 57.44

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 57.44

Shpresë

Gerbera

Joshje
USD 67.23

Joshje

12 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 93.47

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 80.41

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Hutim
USD 93.47

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 80.41

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 57.44

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Melodioze
USD 80.41

Melodioze

24 Trëndafila

Fisnikëri
USD 67.23

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Meritë
USD 67.23

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 93.47

Serenatë

Orkid

Dashuria e Gruas
USD 57.44

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 80.41

Bashkim

24 trëndafila

Paç Fat
USD 57.44

Paç Fat

12 Trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 57.44

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top